Equip artístic

Glòria José

Artista plàstica, performer, actriu i especialista en dansa integrada. Codirectora de Diversitat Teatral i assistent de direcció a la Companyia Jordi Cortes/Alta Realitat i el Col·lectiu Liant la Troca.

Formada en arts escèniques a La Casona, Dansa-teatre amb Mercedes Boronat i Dansa integrada amb Adam Benjamin, Marisa Burgarolas, cia. El Tinglao, Jordi Cortés, cia. Croi Glan  i Thomas Mettler.

Valeria Fernández

Responsable de comunicació en pràctiques. Ha treballat a empreses com White & Bold Brand Communication, Costa Rica Study Abroad i InfoPress Comunicación de Centroamérica.

Grau en Comunicació Col·lectiva amb énfasi en RRPP i grau en Antropologia a la Universidad de Costa Rica. Máster en Gestió Cultural per la UB (en curs).

Emili Corral

Actor, locutor, dramaturg, director teatral i docent en arts escèniques. Fundador i codirector de Diversitat Teatral. Premi de públic Festival Mikro Akadèmia (2016) per la peça Mirades.

Llicenciat en Arts Escèniques per l’Institut del Teatre de Terrassa. S’ha format en interpretació amb Jon Strasberg, en direcció d’escena amb Glòria Balanyà, en dramatúrgia amb Marc Rosich, Enric Nolla, J. Sanchis, Esteve Soler i David Lescot i en teatre social amb Eva Garcia i Adrian Jackson.